ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ 2013

Σύλλογος Γυναικών Θρακομακεδόνων

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ 2013

ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ

 

Στις 2/2/2013

Παρακολούθηση της παράστασης “LaNona” (λα νονα) στο θέατρο “Ακάδημος” με τον ταλαντούχο σε υποκριτική δύναμη κ. Δ. Πιατά, μια αλληγορική ερμηνεία για την πτώχευση και την κοινωνική κατάρρευση της κοινωνίας του σημερινού κόσμου.

Στις 3/3/2013

Συνεστίαση του Συλλόγου και γλέντι στην Μουσική Σκηνή “TasStage” (τας στεϊτζ) σε ένα ποιοτικό ρεπερτόριο με τους Δημ. Μπάση, Μελίνα Ασλανίδου, Χαράλαμπο Γαργανουράκη.

Στις 7/3/2013

Οργάνωση του  καθιερωμένου αποκριάτικου γλεντιού   στο Πνευματικό Κέντρο Θρακομακεδόνων. Τα μέλη του Συλλόγου μας δούλεψαν εντατικά μαζί με εθελόντριες για τον στολισμό  της αίθουσας και την παρουσίαση ωραίας ατμόσφαιρας. Φαγητά – ποτά – γλυκά ΔΩΡΕΑΝ προσφορά του Συλλόγου Γυναικών και των μελών του.

Οικογένειες συντοπιτών και φίλων χόρεψαν και διασκέδασαν με ζωντανή μουσική.

Στις 9/3/2013

          Οργάνωση  εκδήλωσης για να τιμήσουμε την “Ημέρα της Γυναίκας” στο Πνευματικό Κέντρο Θρακομακεδόνων.

          Έγινε ομιλία με θέμα : “ Η Γυναίκα στη σημερινή κρίση και  οι συνέπειες”.

Ομιλήτρια η κα. Κατερίνα Παρδάλη, Δημοσιογράφος του Αθηναϊκού Πρακτορείου και μέλος της Ευρωπαϊκής και φεμινιστικής πρωτοβουλίας για μια άλλη Ευρώπη.

          Τραγούδησε η Χορωδία Γυναικών του Συλλόγου μας, και η σοπράνο κα. Δ. Τσολάκη, υπό τη δ/νση του μαέστρου κ. Σταύρου Πιοτόπουλου.

         

Στις 16/4/2013

          Πρόσκληση ,  στο Πνευματικό Κέντρο Θρακομακεδόνων για αμοιβαία γνωριμία και συνεργασία του Συλλόγου μας με  το Χορευτικό Συγκρότημα της Ν. Ερυθραίας. Όλοι τραγούδησαν και χόρεψαν ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς. Ακολούθησε  πλούσιος μπουφές που είχαν ετοιμάσει τα μέλη του χορευτικού μας.

Στις 20/4/2013

          Πραγματοποιήθηκε   εκδρομή στην Παραλία του Αγ. Μηνά και την Χαλκίδα. Χαρήκαμε τη φύση, τη θάλασσα και τον Εύριπο.

Στις 24/4/2013

          Εν όψει της Μ.Εβδομάδος πραγματοποιήθηκε εκδήλωση της Χορωδίας Γυναικών του Συλλόγου μας με Θρησκευτικούς Ύμνους. Δάσκαλος ο μαέστρος μας κ. Σταύρος Πιοτόπουλος. Μαζί μας τραγούδησε η σοπράνο κα Δέσποινα Τσολάκη.

Στις 25/5/2013

          Ο Σύλλογος Γυναικών οργάνωσε το “ 1ο  Φεστιβάλ Χορωδιών “

Συμμετείχαν οι χορωδίες :

1)    Της Ένωσης Ζακύνθου Αθήνας

2)    Η Χορωδία Ελληνικού

3)     Η Χορωδία Βάρης – Βουλιαγμένης  και

4)     Η Χορωδία του Συλλόγου Γυναικών Θρακομακεδόνων

Ακολούθησε πλούσιος μπουφές, τον οποίο ετοίμασαν τα μέλη της χορωδίας και το Δ.Σ. του Συλλόγου μας. Τα σχόλια ήταν εγκωμιαστικά.

Την επόμενη εβδομάδα η χορωδία μας προσεκλήθη και έλαβε μέρος στο φεστιβάλ που οργάνωσε η Χορωδία Βάρης – Βουλιαγμένης και έτσι δημιουργήθηκε σύσφιξη σχέσεων.

Στις 26/5/2013

          Παρακολούθηση της παράστασης στο θέατρο Badminton (Μπάτμιντον) Μίκης Θεοδωράκης “Ποιος τη ζωή μου “. Μια παράσταση με πληρότητα για το  έργο, τη ζωή του Μίκη Θεοδωράκη, την ιστορία, τους αγώνες,  η οποία έφερε μνήμες και συγκίνηση στο κοινό.

Στις 15/6/2013

          Πραγματοποιήθηκε  εκδήλωση  , με ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια της Ελληνικής Ανατολής, στο θεατράκι της πλατείας Αριστοτέλους Θρακομακεδόνων

Συμμετείχαν :

1)    Τα χορευτικά Τμήματα του Συλλόγου μας

2)    Ο Χορευτικός Λαογραφικός Σύλλογος Παραλίας Αυλίδας

3)    Ο Χορευτικός Όμιλος ν. Ερυθραίας

με συνοδεία παραδοσιακών οργάνων. Λαμπρή παράσταση. Ενθουσιασμός στο κοινό. Ήταν μία ανταμοιβή στις πολύωρες και κοπιαστικές πρόβες των τελευταίων ημερών.

Την ίδια μέρα το παιδικό τμήμα Latin (λάτιν) έλαβε μέρος σε φεστιβάλ στο Λαύριο.   

Στις 16/6/2013

Παράσταση στο Πνευματικό Κέντρο Θρακομακεδόνων της Παιδικής Χορωδίας του Συλλόγου μας, διδασκαλίας του εξαίρετου Γιώργου Κωνσταντινίδη και του Παιδικού Τμήματος Παραδοσιακών Χορωδιών διδασκαλίας κα Χριστίνας Αγγελή. Την  εκδήλωση πλαισίωσε ο κ. Βασίλης Δήμος με το βιολί του – μουσικός της ΕΡΤ.

Στις 23/6/2013

Συμμετοχή του Χορευτικού του Συλλόγου Γυναικών Θρακομακεδόνων   στον εορτασμό της εκκλησίας της “Αγ. Τριάδας” Θρακομακεδόνων,  χορεύοντας ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς.

 

Mobile Menu